Shaka Loveless storhitter med sang om flygtninge

Den 31-årige sanger Shaka Loveless pustede nyt liv i en gammel Gnags-klassiker under søndagens udgave af tv-programmet "Vi Ses Hos Clement", og siden er sangen blevet et viralt hit.

- Jeg valgte at spille "Danmark" af Gnags i stedet for min nye single. Jeg synes, det er en vigtig sang i en vigtig tid, skriver Shaka Loveless til videoen på Facebook.

"Tomgang"-sangeren brugte Gnags-teksten som et politisk indspark i den verserende flygtningekrise. Og den politiske genfortolkning har massiv succes på de sociale medier.

Under 24 timer efter Shaka Loveless' optræden er blevet lagt op på Facebook, er den set over 320.000 gange.

Og selvom teksten har 29 år på bagen, lød det næsten som om, den var skrevet til lejligheden.

- Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her, synger Shaka Loveless i videoen, som er blevet delt mere end 3.600 gange.

Shaka Loveless, som i øjeblikket hitter med sangen "Ud af mørket" sammen med sangerinden Medina, optrådte også ved weekendens store demonstration "Refugees Welcome" på Christiansborg Slotsplads i København.

Og i søndagens program, som fokuserede på flygtningekrisen, var budskabet det samme fra den 31-årige sanger. "Længe leve mangfoldighed" sang Shaka Loveless og hævede en knyttet næve i vejret. 

Se videoen her.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip