Shakira gravid med fodbold-baby

20/09/2012 10:20

Newspaq

Nyheder
Den colombianske sangerinde Shakira bekræfter, at hun venter barn med sin kæreste - fodboldstjernen Gerard Pique fra FC Barcelona. - Som nogle af jer måske ved, så er Gerard og jeg meget lykkelige over, at vi venter vores første barn! Vi har besluttet at udsætte alle aktiviteter de kommende uger og i stedet bruge vores tid på dette unikke øjeblik i vores liv, skriver Shakira på sin hjemmeside. Kendisparret mødte hinanden i 2010, og det er deres første barn. Det er endnu uvist, hvornår Shakira skal føde. Shakira blev for alvor kendt på den internationale popscene, da hun rystede hofterne med nummeret "Hips Don't Lie". Fremover skal den 35-årige colombianer forsøge at forene graviditeten med sin musikkarriere. Tidligere på ugen kom det frem, at Shakira skal være dommer i fjerde sæson af NBC's sangkonkurrence "The Voice". Hun kan dog sandsynligvis se frem til lidt ekstra hjælp fra sin kæreste den kommende tid. Pique måtte udgå efter 10 minutter i onsdagens opgør i Champions League, og han er ude med en skade de næste to til tre uger. Efter Shakira har mødt Pique er hun blevet lidt af en Barcelona-fan. Hun har ofte heppet på sin kæreste fra lægterne på Barcelonas hjemmebane.

Mest læste i dag

Den colombianske sangerinde Shakira bekræfter, at hun venter barn med sin kæreste - fodboldstjernen Gerard Pique fra FC Barcelona.

- Som nogle af jer måske ved, så er Gerard og jeg meget lykkelige over, at vi venter vores første barn! Vi har besluttet at udsætte alle aktiviteter de kommende uger og i stedet bruge vores tid på dette unikke øjeblik i vores liv, skriver Shakira på sin hjemmeside.

Kendisparret mødte hinanden i 2010, og det er deres første barn. Det er endnu uvist, hvornår Shakira skal føde.

Shakira blev for alvor kendt på den internationale popscene, da hun rystede hofterne med nummeret "Hips Don't Lie".

Fremover skal den 35-årige colombianer forsøge at forene graviditeten med sin musikkarriere. Tidligere på ugen kom det frem, at Shakira skal være dommer i fjerde sæson af NBC's sangkonkurrence "The Voice".

Hun kan dog sandsynligvis se frem til lidt ekstra hjælp fra sin kæreste den kommende tid. Pique måtte udgå efter 10 minutter i onsdagens opgør i Champions League, og han er ude med en skade de næste to til tre uger.

Efter Shakira har mødt Pique er hun blevet lidt af en Barcelona-fan. Hun har ofte heppet på sin kæreste fra lægterne på Barcelonas hjemmebane.