Shakira til modangreb på sin ekskæreste

Gamle emails skal underminere den erstatningssag, Shakiras ekskæreste fører mod sangerinden. Materialet vil ifølge popstjernen bevise, at Antonio de la Rúa ikke har ret til en øre af hendes enorme formue.

Den 39-årige argentinske jurist sagsøgte i foråret Shakira for 250 millioner dollars, godt 1,4 milliarder kroner. Shakira afviste kravet, men hendes eks stod fast. Han ville se penge efter næsten 11 år samliv med den columbianske popstjerne og bad retten i New York om at behandle sagen. Han hævder at have fungeret som kombineret manager og forretningsfører for Shakira og baserer blandt andet sit erstatningskrav på sangerindens udsagn om, at parrets professionelle samarbejde skulle fortsætte efter bruddet i sommeren 2010.

Shakira anerkender, at de la Rúa af og til fungerede som hendes rådgiver, men her går grænsen. Hun anmoder retten om at afvise sagen med henvisning til, at hendes eks aldrig var ansat som manager og påpeger, at parret kun underskrev ét dokument, nemlig en aftale om, at de hver især skulle beholde deres aktiver i tilfælde af et brud. Heri fraskrev Shakira og de la Rúa sig også retten til at gøre krav på at få del i den andens fremtidige indkomst.

Ud over denne aftale sender Shakira for eksempel retten en kopi af en email fra 2011, hvor hendes eks selv skrev, at han ikke var partner i nogen af hendes virksomheder og tilføjede: »Du er eneejer af dem alle«.

Shakira danner i dag par med den spanske fodboldspiller Gerard Piqué, som hun i januar fik sønnen Milan med.

 

Dagens Gossip