Sharapova knuser formstærk Ivanovic med æg

04/10/2014

To grand slam-vindere fra 2014 står over for hinanden i søndagens finale i kvindernes stærkt besatte tennisturnering China Open.

Russeren Maria Sharapova, der vandt French Open i juni, var aldeles skarp, da hun i semifinalen slog serberen Ana Ivanovic, der ellers har været formstærk og for to uger siden triumferede ved WTA-turneringen i Tokyo.

I løbet af godt en halv time vandt Sharapova første sæt med knusende 6-0 - et såkaldt æg.

Andet sæt blev mere lige, men da afgørelsen skulle falde, var russeren bedst og vandt 6-4.

I lørdagens første semifinale vandt den forsvarende Wimbledon-mester, Petra Kvitova fra Tjekkiet, i en mere jævnbyrdig kamp mod australieren Samantha Stosur.

Kvitovas sejrscifre lød på 6-3, 5-7, 6-2.

Både Sharapova og Kvitova er ligesom danske Caroline Wozniacki klar til årets sæsonfinale i Singapore, hvor sæsonens otte bedste tørner sammen.