Sharapova må tilbage til taktikbrættet

En af de store rivaliseringer i nutidens kvindetennis står mellem amerikaneren Serena Williams og russeren Maria Sharapova.

Men det er en ensidig rivalisering. Med tirsdag morgens nederlag til Serena Williams i Australian Opens kvartfinale, har Maria Sharapova bevæget sig ind i sit 12. år uden sejr mod amerikaneren.

Tirsdag morgen, dansk tid, vandt Serena Williams 6-4 og 6-1.

Williams har vundet 18 kampe i træk. Ikke siden Wimbledon-finalen i 2004 har Maria Sharapova besejret sin rival.

- Det er selvfølgelig altid frustrerende. Men det er også motiverende, fordi hun er på et andet niveau. Hun sender dig tilbage til taktikbrættet. Det gælder ikke bare for mig, men for mange andre spillere, siger Maria Sharapova ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Hvis man server med 180 kilometer i timen mod en anden end Serena, giver det et servees. Mod Serena.....ja, som alle ved, er servereturneringer en af hendes styrker, fortsætter russeren.

Serena Williams, som har vundet 21 grandslam-titler og nu synes på vej mod nummer 22, roste på tirsdagens pressemøde i Melbourne også sin modstander for at presse hende til at yde sit bedste.

- Når jeg spiller mod hende, ved jeg, at jeg skal hæve mit spil. Når jeg er tvunget til at spille bedre, så gør jeg det som regel også, forklarer Serena Williams.

I semifinalen skal Serena Williams op mod Agnieszka Radwanska fra Polen.

Seks af den 34-årige amerikaners foreløbig 21 grandslam-titler, har hun vundet i Melbourne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip