Sharon: Jeg fandt Ozzy i sengen med barnepige

Kendisparret Sharon og Ozzy Osbourne har siden deres ægteskabs begyndelse i 1982 flere gange optrådt sammen på tv-skærmen, blandt andet i realityprogrammet "The Osbournes".

Nu taler Sharon Osbourne ud i sit eget talkshow, skriver Toronto Sun. Her fortæller hun, hvordan parrets ægteskab ikke altid har været en dans på roser, hvor eksempelvis utroskab har præget forholdet.

- Jeg fangede to af børnenes barnepiger i sengen med Ozzy på forskellige tidspunkter, siger Sharon i talkshowet ifølge Toronto Sun.

Ifølge den 63-årige heavy metal-frue var familiens barnepiger ude efter at opnå berømmelse og tjene flere penge, hvilket var årsagen til, at de forsøgte at forføre hendes mand, Ozzy Osbourne.

Den britiske skuespiller og tv-vært er dog helt overbevist om, at Ozzy ikke kan bebrejdes for utroskaben, da han dengang både var stof- og alkoholmisbruger.

På trods af at Sharon Osbourne valgte ikke at klandre Black Sabbath-sangeren for at have været utro, tog hun alligevel affære. I sidste ende valgte hun nemlig at ansætte en helt anden type barnepige til at passe parrets tre børn.

- Jeg endte til sidst med at hyre en barnepige, der hedder "Big Dave", siger Sharon Osbourne i sit talkshow ifølge The Mirror.

Det er ikke første gang, at Osbourne-parret har knas i forholdet. I sin biografi beskriver Sharon Osbourne ifølge Hello! Magazine, hvordan Ozzy Osbournes tilbagefald til alkohol- og stofmisbruget påvirkede ægteskabet.

- Jeg havde aldrig troet, at vores bryllupsdag ville være begyndelsen på den værste periode i vores ellers så turbulente ægteskab, skriver Sharon Osbourne om parrets 30 års bryllupsdag ifølge Hello! Magazine.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip