Side på Facebook vil arrangere sex med nyudklækkede studiner

I disse dage udklækkes studenter på samlebånd fra landets gymnasier. Det skal fejres med lastbilture, druk - og måske lidt af det frække. I hvert fald, hvis det står til Facebook-siden 'Lækre studiner', som blev oprettet onsdag. Siden er - populært sagt - et kødkatalog med danske studiner, som ikke engang selv er klar over, de bliver udstillet.

Det er sidens overordnede formål at arrangere frække møder. Og antallet af brugere og billeder på siden stiger stødt.

'Vi samler de lækreste studiner, så I kan få nogle lyn i huen! Tip os gerne, hvis du kender en sød studine!', står der på siden.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

Det er en uskreven regel, at studenter, der har sex med huen på, skal have klippet et lyn i svedbåndet.

Facebook-siden er fyldt med billeder af danske studenterpiger ledsaget af teksten 'more to cum (sæd red.)'.

På mange af pigernes studenterhuer fremstår deres navn tydeligt. Og profilbilledet er et screenshot fra pornofilmen 'Studenterfesten', hvor en topløs studine er i gang med en ung fyr.

LÆS OGSÅ: Sex-side på Facebook: Kun grimme studiner vil fjernes fra siden

Den ene af sidens to administratorer, hvis navn er redaktionen bekendt, bekræfter da også, at sidens mål er at skabe fræk kontakt.

- Jo, altså planen er jo, at vi smider navne på så mange piger som muligt under billederne. Og så kan man jo tjekke folks profiler ud, skriver han i en mail til Dagens.dk.

Uvidende piger

Billederne af studinerne er fundet på nettet, og pigerne er ikke blevet spurgt først. Administratoren ser det ikke som et problem, at pigerne ikke er blevet oplyst om, at de figurerer på en kontakt-side.

- Vi finder dem ved at søge hash-tags på Instagram, så alle billeder er fuldt offentligt tilgængelige. Vi bryder ingen kopirettigheder og fjerner naturligvis billeder, hvis vi modtager klager fra dem, der er på billederne, eller dem, der har lagt dem op i første omgang, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Gymnasieelever: Sex-side på Facebook er over grænsen

En af de piger, som ufrivilligt er blevet en del af den nye Facebook-side, er 19-årige Emilie Skovbon, som netop er dimitteret fra Århus Købmandsskole. Hun finder først ud af det, da Dagens.dk ringer til hende.

- Jeg synes, det er meget, meget underligt, at folk, som ikke kender mig, lægger billeder op af mig. Det er et billede, jeg har lagt på Instagram til mine venner og veninder. Det er ikke noget, jeg har lyst til, at alle skal se, siger hun til Dagens.dk og understreger, at hun nu vil bede om at få billedet fjernet fra 'Frække studiner'.

Emilie Skovbon er rystet over pludselig at være blevet del af en Facebook-side, der har til formål at arrangere sex.

- Det er virkelig ikke rart. Det er ikke noget omverdenen skal blande sig i. Sex er noget privat og noget, jeg selv vil styre. Det skal de bare holde sig langt væk fra, siger hun.

Hook up-sider hitter

Fænomentet er ikke nyt, og såkaldte 'hook up-sider' på Facebook dukker op med jævne mellemrum. I Danmark er det ikke udbredt, men det er mindre end en måned siden, at en sådan side gav anledning til vild debat i Norge.

Her havde Norges Handelshøyskole i Bergen fået en 'hook up-side' med mere end 3000 brugere. På siden delte de studerende frække fantasier og aftalte møder.

LÆS OGSÅ: Studerende aftaler tilfældigt sex på Facebook

Tendensen er angiveligt startet på University of Chicago, hvorefter den har spredt sig til prestigefyldte universiteter som Harvard og Yale. Herefter er det blevet en større og større trend blandt studerende i hele Vesten.

 

Dagens Gossip