Sidney Lee og realitybaben får kærestetatoveringer

Det er kun lidt over en måned siden, at Sidney Lee og den blonde babe, Nicole Brøggler, bekræftede, at de danner par. Men en måned i realityland er tilsyneladende lang tid, og nu har de to flamboyante kendisser ladet sig mærke for livet med hinandens navne.

Torsdag aften har den 20-årige realitybabe lagt billeder af sine nye tatoveringer og Sidney Lees ditto på sin Facebook-profil.

- Første tatto overstået! Besvimede og var totalt hysterisk. Men nu det overstået!, skriver hun.

SE OGSÅ: Realitybabe på hospitalet i kæmpebrandert - trak ikke vejret

På billederne viser partypigen stolt, hvordan hun har fået 'Sidney' og 'Lee' tusset på bagsiden af henholdsvis venstre og højre baglår.

Et andet billede viser, at Sidney Lees maveskind nu er prydet med navnet 'Nicole'.

- Gør det aldrig igen, skriver Nicole Brøggler til en lille video, der også har fundet vej til Facebook. I videoen ses hun liggende på tattobriksen, mens nålen snurrer.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Nicole Brøggler og den 15 år ældre Sidney Lee sprang i marts ud som kærester i forbindelse med realitybabens 20 års fødselsdag på baren, Max Billig, i København.

En fest, hvor Nicole - som prikket over i'et - brugte en stor del af tiden på at danse topløs rundt.

SE BILLEDER OG VIDEO AF SIDNEY LEE OG NICOLE BRØGGLERS TATTOO-DATE:
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Nicole Brøggler.

 

 

Dagens Gossip