Sidney Lees bolleven: - Jeg er skruk

19-årige Natascha Linea, som er kendt fra reportageserien "De unge mødre", har ikke tænkt sig, at hendes 17 måneder gamle datter, Lia, skal være enebarn. Det skriver Se & Hør.

På trods af det gik helt galt med Lia, som blev tvangsfjernet kort efter fødslen og var hos en plejefamilie i knap fire måneder, har Natascha Linea, som ikke længere er sammen med Lias far Bent, planer om 3-4 børn udover Lia.

- Jeg er skruk, da jeg altid har drømt om børn tæt på hinanden, og nu er min datter så stor. Der ikke er meget baby over hende og min drøm er at få tre-fire børn mere, siger Natascha Linea til Se og hør.

Læs også: Natascha Linea om sit forhold til Sidney Lee: - Vi boller bare

For kort tid siden bekræftede den unge mor rygterne om, at hun og den 36-årige realitystjerne Sidney Lee har et intimt forhold. Med Natascha Lineas egne ord er parret bare bollevenner. Natascha Linea vil ikke udtale sig om, hvorvidt parret stadig hygger sig, men hun ved godt, hvad det er for en slags mand, der skal være far til hendes 3-4 fremtidige børn.

- Han skal være sød og ærlig. Han skal vil have børn. Og så skal han ikke være en der er på kontanthjælp. Han skal ud og tjene sine egne penge, siger Natascha Linea til Se og Hør.

Den unge mor er ved at uddanne sig til sikkerhedsvagt og regner med at søge job som parkerings- eller centervagt til efteråret, når hun er færdiguddannet. 

Se billederne af bollevennerne Sidney Lee og Natascha Linea her: 
 

 

Dagens Gossip