Sidney Lees lillebror deler rørende besked: 'Jeg savner dig'

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix

Sidney Lee blev fredag begravet med de nærmeste pårørende til stede. Nu har hans lillebror delt sin tale fra kapellet.

Fredag dannede Holmens Kapel på Østerbro rammerne om et sidste farvel til den kendte realitystjerne Sidney Lee, hvor kun nærmeste familie og få venner deltog.

Efterfølgende har Sidney Lees lillebror, Troels Kjær Trier, delt sin tale fra kapellet på Facebook.

Læs også

Det siger vennerne om Teiturs dom

I talen beskriver han, at han ikke var særlig gammel, da han fandt ud af, at Sidney Lee var anderledes. Men han fortæller også, at han var glad for, at han var netop, som han var.

"Min storebror var næsten syv år ældre end mig, alligevel var vi sammen næsten hele tiden. Men jeg har ikke været særlig gammel, da jeg mærkede at noget ved ham var anderledes," lyder det.

Han giver også udtryk for, at det er en underdrivelse at sige, at hans storebror stak ud fra mængden. Han mener dog ikke, at det var nogen bestemt forklaring på dette – i hvert fald ikke andet, end at det, der var for almindeligt, var for kedeligt.

"At sige, at min storebror stak ud fra mængden ville være en eklatant underdrivelse. Derfor har der altid været mennesker, der ville have mig til at forklare hvorfor han var som han var," fortæller han.

"Men der var ingen umiddelbar forklaring. Sådan var han bare skruet sammen. Hvis noget blev for almindeligt var det kedeligt, og så skulle det væltes. Almindeligheden bød ham simpelthen bare imod."

Troels Kjær Trier fortæller også, at det var Sidney Lees farverige sjæl, der gav ham muligheden for at leve det liv, han gjorde – og som kun få andre kan sige, at de har lavet.

"Omvendt var det med sikkerhed også hans farverige sjæl, der gav ham mulighed for et liv, som i lange perioder har været så sjovt, så vildt, så spækket med begivenheder og opmærksomhed. Kun de absolut færreste her på planeten vil kunne sige, at de har oplevet noget lignende," fortæller han.

Derudover kommer han også ind på, at han ikke synes, at det er retfærdigt at sige, at Sidney Lee var kendt for ingenting.

"En påstand der gennem årene er gået igen og igen er, at han ikke var kendt for at være noget bestemt - at han ikke havde et talent. Men jeg synes ikke, det er helt så simpelt," siger han.

Derimod mener Troels Kjær Trier, at man vil kunne beskrive ham som en form for performancekunstner, der havde talent for at tilegne sig den opmærksomhed, som alle kæmpede om.

Sidney Lee formåede nemlig at tilegne sig så stor opmærksomhed, at han blandt andet overtog tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens pressemøde, fordi journalisterne kunne spurgte ind til et billede, han og Sidney Lee fik taget.

Derudover afslører han, at fremmede piger sendte ham breve med følelser og tanker om selvtillid, at han fik sin egen karakter i et Anders And-blad, og at han har fået skrevet utallige nekrologer efter sin død.

Læs også

Dansk tv-ekspert ramt af blodprop

Til slut siger han farvel til sin storebror, der d. 16. maj afgik ved døden i en alder af 43 år. Her fortæller han, at hans storebror var noget helt særligt, og at han både elsker og savner ham.

"Det skete alt sammen for Sidney. Det skete for Søren. Det skete for min storebror. Du var - om nogen - noget særligt. Tak fordi du var dig. Jeg elsker dig. Og jeg savner dig," runder han af.

 

Dagens Gossip