Sidste dans for rapperen i Vild med dans

Rapperen Uso og Jenna Bagge måtte fredag aften forlade Vild med dans.

Her var der endnu en gang masser af hurtige fødder og dramatiske bevægelser, da showets par lige som i sidste uge blev udfordret i de fire danse pasodoble, tango, jive og quickstep.

Torsdag kom en af konkurrencens deltagere, skuespillerinden Line Kruse, slemt til skade under dansetræningen. Den tidligere "Krumme-storesøster" kom dog på benene igen inden aftenens program og fik med nogle ændringer i koreografien fuldført sin pasodoble. Endda med hele 18 point og flotte kommentarer fra dommerne til følge.

Mindre godt gik det for gymnasten Helge Vammen og danseren Sofie Kruuse, der høstede færrest point hos dommerne. De to blev dog reddet af seerne.

Rapperen Uso og dansepartneren Jenna Bagge røg derfor ud af dansekonkurrencen efter at have været i omdans mod Besir Zeciri og Mie Moltke

Titlen som programmets absolutte kæledægger hos dommerne har vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl og partneren Silas Holst haft de seneste uger.

Men i aftenens program blev de to mere end overhalet på grund af sjusket fodarbejde. Og det af intet mindre end sidstnævntes ægtemand.

Skuespilleren Johannes Nymark og hans dansepartner Claudia Rex blev nemlig aftenens suveræne topscorere med hele 24 point for deres pasodoble.

Det var dog ikke kun på dansegulvet, at der var kendisfaktor under aftenens show.

Da parret Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst som de første quicksteppede hen over gulvet var sangeren og tidligere Vild med dans-deltager Basim på besøg for at synge sit Melodi Grand Prix-hit "Cliche love song", mens "Venter på far" akkompagnerede politikeren Astrid Krag og Thomas Evers Poulsens dans med sangen "Vi ka' li' at ha' noget at rive i".

Der er nu ni par tilbage i Vild med dans. Lørdag den 28. november ved finalen i Horsens bliver det afgjort, hvem der vinder årets sæson af dansekonkurrencen.

Newspaq

 

Dagens Gossip