SIF-træner efter 0-2: Vi mangler energi og mål

Tredje gang var ikke lykkens gang for det nyoprykkede Silkeborg-mandskab. I Superligaens tredje runde måtte silkeborgenserne således tage fra hjemmekampen mod Sønderjyske med et 0-2-nederlag.

Selvom Silkeborg var dominerende og mest på bolden kunne mandskabet ikke holde de kyniske sønderjyder fra scoring, og det ærgrede træner Jesper Sørensen.

- Sønderjyske kommer altid med god energi, og de er gode til at gøre det svært for deres modstandere. Det var de også i dag, og det må man bare tage hatten af for. Vi scorer ikke på vores chancer, og det er ikke godt nok, siger han.

- I første halvleg havde vi svært ved at kreere chancer. Men vi lagde et fundament, så Sønderjyske blev trætte i anden halvleg. Og det gjorde de også. Så præstationen var sådan set fin nok, vurderer træneren.

Silkeborg er dog stadig at finde under stregen med blot et point. Og kampen viste silkeborgenserne, at alle fejl straffes ubarmhjertigt i Superligaen.

Første Sønderjyske-mål faldt nemlig efter en stor opspilsfejl af Emil Scheel, der satte den målgivende Sønderjyske-kontra i gang, som endte med Bojan Golubovic' føringsmål.

- Jeg fik ikke orienteret mig ordentligt. Det gjorde jeg desværre ikke, men den slags sker i fodbold. Det skete fra begge sider i kampen, at man tabte bolden på egen banehalvdel, og det var bare ærgerligt, at fejlen resulterede i mål, siger Scheel om situationen.

Efter føringsmålet kunne Scheel se sit hold brænde flere gode chancer, og midtbanemanden var derfor ikke tilfreds med den generelle indsats i kampen.

- Det var klart os, der havde bolden mest, og jeg synes, at vi kontrollerede kampen. Vi var desværre bare ikke gode nok i dag. Så vi kan ikke være tilfredse med udbyttet af kampen.

Næste opgave for Silkeborg er på Blue Water Arena mandag den 11. august, når Esbjerg venter.

/ritzau/

 

Dagens Gossip