SIF-træner efter 4-1: Dagligdagens slid gav effekt

Silkeborg hentede lørdag aften sæsonens blot anden sejr i Alka Superligaen, da det i Haderslev blev til en overbevisende 4-1-sejr over Sønderjyske.

De hårdtprøvede østjyder sikrede de tre point på en flot første halvleg, hvor det i et gyldent kvarter lykkedes at score hele tre gange.

Silkeborgs cheftræner Kim Poulsen uddelte store roser til sit mandskab efter kampen.

- Jeg syntes helt klart, at det var forårets bedste holdpræstation. Spillerne kom ud til kampen med en helt fantastisk indstilling, siger han.

Kim Poulsen glædede sig især over, at tingene fra træningsbanen er begyndt at lykkedes for silkeborgenserne.

- Vi havde en god organisation, og vi var meget resolutte i afslutningerne. Det er et udtryk for, at de ting vi går og øver i dagligdagen virker, siger Kim Poulsen.

Venstreback og Silkeborg-målscorer Nicolaj Ritter pegede på, at de tre mål i første halvleg afgjorde tingene til udeholdets fordel.

- De tre mål var super vigtige at få, da vi vidste, vi ville blive pressede i løbet af kampen. Vores gode første halvleg endte med at definere kampen, siger Nicolaj Ritter.

Silkeborg måtte kort før kampstart ændre i startopstillingen, da topscorer Emil Scheel måtte melde fra grundet en skade. Morten Beck fik chancen fra start og scorede senere sit første mål i Superligaen, hvilket betød meget for den unge angriber.

- Jeg viste i dag, at jeg har nogle kompetencer i at være kampafgørende og kan gøre mine holdkammerater bedre. Og så var det bare dejligt, at jeg scorede mit første mål i Superligaen, siger Morten Beck.

Med 4-1-sejren er Silkeborg nu oppe på 10 point for 21 kampe. Næste opgave er mod FC Nordsjælland hjemme på Mascot Park i Silkeborg.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip