Sigtelse: Søn ville dræbe mor i campingvogn

En 25-årig mand forsøgte natten til fredag at dræbe sin mor, mener Midt- og Vestjyllands Politi.

Det angivelige drabsforsøg fandt sted i en campingvogn på Resenbro Camping ved Silkeborg, oplyser kriminalassistent Lis Borup fra lokalpolitiet i Silkeborg.

- Sønnen opsøger moren på Resenbro Camping, hvor hun bor, og på et tidspunkt overfalder han hende med slag i hovedet og på kroppen og tager kvælertag på hende, fortæller Lis Borup til Ritzau.

Moren, en kvinde på 48 år, blev ifølge politiets sigtelse også truet med en kniv, inden hun efter nogle timer havde held til at slippe ud og søge tilflugt i en nabocampingvogn.

- Herfra bliver politiet tilkaldt, og da vi ankommer til stedet, træffer vi sønnen, som bliver anholdt klokken 2.55, fortæller Lis Borup.

Sønnen har ifølge Lis Borup ikke ønsket at udtale sig til politiet. Han har derfor heller ikke oplyst, hvordan han forholder sig til sigtelsen, som lyder på forsøg på manddrab.

Fredag ved middagstid skal den 25-årige mand fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Viborg. Her skal en dommer bestemme, om den 25-årige skal varetægtsfængsles.

Både mor og søn er efter episoden i campingvognen blevet undersøgt på Retsmedicinsk Institut.

/ritzau/

 

Dagens Gossip