Sigurd fik tatoveret dansk sangtekst på sin arm: Nu gløder nettet

Selvom tatoveringer er blevet allemands eje, kan de permanente blækstreger alligevel skabe en del ballade.

Det er Sigurd Simonsen et levende bevis på. I søndags fik den 41-årige limousinechauffør lavet en noget speciel tatovering, som allerede har fået danskerne til tasterne.

På Sigurds overarm står der nemlig en lettere vulgær sangtekst: "Det dét der hovedspring i hendes fisse, hva’ fuck vil du gør’ ved det, jeg´beskidt motherfucker”.

De opsigtsvækkende ord er omkvædet i en sang af den 21-årige danske rapper Jimilian.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

AV

Opslået af Sigurd Simonsen på 28. februar 2016
 

Billedet af Sigurds tatoverede arm er gået nettet rundt og har høstet 5800 likes og knap 9000 kommentarer på få dage. Det populære opslag er også endt hos Jimilian, der er meget overrasket.

- Døde da jeg så det her. #dagensoptur #dedikeret, skriver rapperen på Facebook. 

Det er ikke alle på Facebook, der deler Jimillians glæde. De fleste har svært ved at se fornuften på den lange bane.

- Hold nu kæft det dumt det der.. Sangen er populær i 4-6 mdr så glemmer vi alt om den, og han fortryder den senere i livet.. Kan vel godt se det sjove i det, men fuck det dumt, skriver en mandlig Facebook-bruger.
  
- Whaaaat the fuck. Undskyld men det godt nok det mest hjerneblæst jeg længe har set!!!, skriver en anden mand på Facebook.
 

 

Dagens Gossip