Sikker fransk spurtsejr i Vueltaen

24/08/2014

Den franske cykelrytter Nacer Bouhanni (FDJ) understregede søndag, at han er en af verdens bedste til at spurte.

Bouhanni vandt i sikker stil 2. etape af Vuelta a España, da han i massespurten fik sat konkurrenterne på plads.

Tyske John Degenkolb (Giant-Shimano) blev toer på den 174,4 kilometer lange etape fra Algeciras til San Fernando, men var aldrig i nærheden af at true vinderen.

Bouhanni vandt tidligere på året tre etaper af Giro d'Italia, hvor han også sikrede sig løbets pointtrøje. Det er ikke usandsynligt, at Bouhanni kan lave lignende nummer i Vueltaen.

Førertrøjen skiftede ejermand. Alejandro Valverde overtog den samlede føring fra sin Movistar-holdkammerat Jonathan Castroviejo. Valverde fører nu foran den colombianske løbsfavorit Nairo Quintana, som også kører for Movistar. De to ryttere er noteret for samme tid.

Der er en god grund til, at Movistar sidder solidt på førertrøjen. Movistar vandt nemlig holdtidskørslen lørdag på løbets 1. etape.