Silas Holst blev rørt over datters fødselsdag

Selvom Silas Holst har travlt med karrieren, er der alligevel tid til at passe på familien. Musical-stjernens lille datter fyldte år i weekenden, og det skulle fejres, skriver Holst på sin blog.

- Landede hjemme i sofaen klokken 1.55 i nat, efter to forestillinger i Aarhus og tre timers bilkørsel. Selvom jeg egentlig spiller fire forestillinger denne lørdag og søndag inden for 36 timer, måtte jeg bruge seks af de resterende timer på at køre turen tur/retur. Og sove og spise morgenmad. For min elskede datter bliver et år!, skriver Silas Holst begejstret på sin blog.

De to kendis-fædre, danseren Silas Holst og musical-stjernen Johannes Nymark, har datteren Maggie My sammen med ungdomsvennen Louise Mahnkopf.

Regnbuefamilien fejrede Maggie Mys etårs fødselsdag i København med den nærmeste familie, men som Silas Holst bemærker, så bliver det ikke til så lidt, når der er tre forældre i stedet for to.

Ikke mindre end 22 personer måtte de dække op til, da der skulle spises kagekone med familien.

- Da jeg kom hjem til det bord, og alle de mange flag og balloner min familie har knoklet med, mens jeg har arbejdet, måtte jeg lige fælde en tåre, skriver musicalstjernen.

- Jeg er stolt og taknemmelig for min familie og lykkelig helt ind til den inderste knogle lige nu over at Joe og Louise og jeg sammen har kunne skabe vores livs kærlighed! fortæller Silas Holst om deres lille datter.

Silas Holst spiller i øjeblikket hovedrollen som Danny Zuko i musicalforestillingen Grease, og det bliver derfor ofte til nogle sene aftener for den tidligere "Vild med dans"-stjerne.

Se Silas Holsts billede af fejringen her.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip