Silas Holst fejrede festlig fødselsdag

Skrevet af admin

21/02/2015
Fredag kunne den populære og folkekære danser Silas Holst puste 32 lys ud på lagkagen i anledning af sin fødselsdag.Holst startede morgenen med at hygge med hunden Batman, og dernæst var gemalen, skuespiller Johannes Nymark, klar til at fejre sin mand med morgenmad.- Fejrer ham her i dag. Tillykke mand, lød hilsnen fra Nymark, der blandt andet hasttagede ordene "32 flotte år" til fællesfotoet af ham og Holst på sin Instagram-profil. Dansemusen skulle senere på fødselsdagsdagen til prøver for at lave de sidste forberedelser til den længe ventede musical "Dirty Dancing," hvor han har den mandlige hovedrolle.Heldigvis var der også plads til at snuppe et stykke kagemand, som holdet bag musicalen forkælede Holst med.- Har verdens bedste arbejdsplads! Tak kære mennesker for kage, lød det fra fødselsbarnet på sin Instagram-konto.Kærlige hilsner var en ekstra kærkommen gave for Holst, der varmede igennem den kolde februar-fødselsdag med masser af knoklen på arbejdet via de online "Tillykke"-beskeder på Instagram.- Tusinde tak for alle jeres søde hilsner. I er så søde!!! De hjalp mig lige igennem en hård dag!!! Tusinde tak skal I have!!! Er så taknemlig over, I gider følge mig og bakke mig op. Tusinde tak for jer!!Silas Holst er fra den 26. februar aktuel i musicalen "Dirty Dancing."Se Johannes Nymark fødselsdagshilsen her: https://instagram.com/p/zUV-XpMhMC/?modal=trueSe Holst, der takker for alle hilsnerne, her: https://instagram.com/p/zV2O5GqnaR/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Fredag kunne den populære og folkekære danser Silas Holst puste 32 lys ud på lagkagen i anledning af sin fødselsdag.

Holst startede morgenen med at hygge med hunden Batman, og dernæst var gemalen, skuespiller Johannes Nymark, klar til at fejre sin mand med morgenmad.

- Fejrer ham her i dag. Tillykke mand, lød hilsnen fra Nymark, der blandt andet hasttagede ordene "32 flotte år" til fællesfotoet af ham og Holst på sin Instagram-profil.

Dansemusen skulle senere på fødselsdagsdagen til prøver for at lave de sidste forberedelser til den længe ventede musical "Dirty Dancing," hvor han har den mandlige hovedrolle.

Heldigvis var der også plads til at snuppe et stykke kagemand, som holdet bag musicalen forkælede Holst med.

- Har verdens bedste arbejdsplads! Tak kære mennesker for kage, lød det fra fødselsbarnet på sin Instagram-konto.

Kærlige hilsner var en ekstra kærkommen gave for Holst, der varmede igennem den kolde februar-fødselsdag med masser af knoklen på arbejdet via de online "Tillykke"-beskeder på Instagram.

- Tusinde tak for alle jeres søde hilsner. I er så søde!!! De hjalp mig lige igennem en hård dag!!! Tusinde tak skal I have!!! Er så taknemlig over, I gider følge mig og bakke mig op. Tusinde tak for jer!!

Silas Holst er fra den 26. februar aktuel i musicalen "Dirty Dancing."

Se Johannes Nymark fødselsdagshilsen her: https://instagram.com/p/zUV-XpMhMC/?modal=true

Se Holst, der takker for alle hilsnerne, her: https://instagram.com/p/zV2O5GqnaR/?modal=true

Newspaq