Silas Holst og manden: Baby med til træning

Den første gang, man holder sin nyfødte i armene, er for de fleste forældre et uforglemmeligt øjeblik. Lykkefølelsen hænger da også godt ved hos danseren Silas Holst, der lørdag morgen blev far til en lille pige.

Silas Holst danner par med skuespilleren Johannes Nymark, og mens de to vil dele fædrerollen, er det deres veninde, Louise Mahnkopf, der har påtaget sig moderrollen.

Både Silas Holst og Johannes Nymark har travlt med Vild med dans, men at de også skal klare rollen som fædre, bliver ikke noget problem.

Allerede inden fødslen afslørede Silas Holst, at der var taget højde for babypasningen mens fædrene øver deres dansetrin.

- Louise (Mahnkopf, red.) tager hende med herud, når vi træner. Og ellers er vi jo ret privilegerede, at vi kun arbejder fire timer om dagen. Det, tror jeg, der er mange mænd, der misunder os, siger Silas Holst, der på instagram deler flere billeder af den lille baby.

- Fars pige, skriver han.

- Jeg kan oprindeligt sige, at jeg aldrig har været lykkeligere, end da dette billede blev taget i formiddags, skriver han til et af sine billeder, hvor man kan se den nybagte far holde sin lille pige i armene.

Mens Silas Holst slet ikke kan få nok af den lille prinsesse, så frygter han dog, at andre kan.

- Okay, okay, og så lover jeg at stoppe med at spamme jeg med babybilleder for i aften. Men er hun ikke det smukkeste nogensinde?, skriver han.

Både Silas Holst og Johannes Nymark skal kæmpe om en videre plads i Vild med dans fredag klokken 20.00.

Newspaq

 

Dagens Gossip