Silas og Sara Maria vinder Vild med dans

For anden gang i Vild med dans-historien hedder den ene del af vinderparret Silas Holst. Sammen med vejrpigen Sara-Maria Franch-Mærkedahl skød den professionelle danser sig nemlig helt til tops i den 11. sæson af programmet.

Men det var ikke bare to dansepar, der dystede, da Vild med dans-finalen fredag aften løb af stablen i Forum Horsens.

Finalen var nemlig også en kamp mellem Silas Holst, der altså i denne sæson har haft selskab af vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl på dansegulvet, og hans ægtemand, skuespilleren Johannes Nymark, der har dannet dansepar med Claudia Rex.

Men det var Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl, der foran 3.000 mennesker i Forum Horsens blev udråbt som vindere af den 11. sæson af Vild med dans. Det er femte gang, Silas Holst har nået en finale i Vild med dans og anden gang, han vinder.

Undervejs er nydansere som den tidligere sundhedsminister Astrid Krag, badmintonspilleren Tine Baun og skuespillerinden Paprika Steen også blevet sat til vægs af vejrpigen og Silas Holst.

Danseparrene var i finalen kommet på lidt af en opgave, for ud over en seervalgt dans og den traditionelle freestyle, hvor parrene har frie hænder i koreografien, så skulle de for første gang i Vild med dans-historien på gulvet og vise deres evner i hiphop.

Da parrene havde været på gulvet i de tre danse, de hver skulle vise, betød dommernes point, at Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl kunne sætte sig i spidsen.

I deres freestyle-dans, der blev opført til den australske sangerinde Sias kæmpehit "Chandelier", viste vejrpigen, der har en far, der er cirkusartist, for første gang i programmet sine egne cirkus-evner, for hun lod sig svinge højt over gulvet i et reb.

Bookmakerne havde på forhånd spået, at Silas Holst og vejrpigen ville vinde finalen i danseshowet, der trods sin 11. sæson stadig har godt fat i publikum. Omkring 1,1 million danskere så med, da Astrid Krag røg ud i semifinalen sidste fredag.

Det var i øvrigt tredje gang, Silas Holst og Claudia Rex dystede mod hinanden om trofæet. Silas har nu vundet det to gange, mens Claudia Rex kun har trukket sig sejrrigt ud af duellen en enkelt gang.

TV2 planlægger endnu en sæson af programmet næste år.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip