Silkeborg besejrer duksene fra Hobro

27/03/2014

Hobro har solid kurs mod Superligaen, men førerholdet i 1. division indkasserede torsdag aften sæsonens første nederlag på hjemmebane.

Silkeborg, som også kæmper for oprykning til Superligaen, vandt med 1-0 efter en intens fodboldkamp med masser af hårde tacklinger og nærkampe.

Silkeborg-angriberen Morten Beck Andersen stod for kampens eneste scoring, da han efter 67 minutter bragte Silkeborg foran med 1-0.

Hobro, som stod noteret for ni sejre i ni hjemmekampe inden opgøret mod Silkeborg, havde også flere chancer for at score i kampen, men skarpheden manglede.

Hobro-angriberen Mads Hvilsom havde blandt andet et nærgående forsøg, som ramte sidenettet kort før pausen. Men første halvleg endte helt uden scoringer.

Og så var det ikke nødvendigt med flere end Morten Beck Andersens scoring i midten af anden halvleg for at afgøre kampen til Silkeborgs fordel.

Hobro er trods nederlaget fortsat plantet trygt på førstepladsen i 1. division med 45 point efter 20 kampe. Med sejren har Silkeborg 39 point på andenpladsen.

Nærmeste forfølger er AC Horsens med 36 point på tredjepladsen. Horsens har kun spillet 19 kampe. De to bedste hold rykker op i landets bedste række.