Silkeborg-direktør efter oprykning: En kæmpe lettelse

admin

426 uger siden

|

22/05/2016

Dagens topnyheder

Efter en sæsons fravær er fodboldklubben Silkeborg tilbage i Alka Superligaen.

Søndagens 3-1-sejr ude over AC Horsens sikrede som minimum tredjepladsen i den næstbedste række, og det glæder Silkeborgs administrerende direktør, Kent Madsen.

- Betydningen kan slet ikke overvurderes. Vi lagde et kæmpe pres på os selv ved at sige, at vi skulle op. Og vi satsede i princippet hele butikken på, at oprykningen skulle i hus nu, for vi ville være med i den nye struktur i Superligaen.

- Så det er helt vildt vigtigt, det er en kæmpe lettelse og selvfølgelig også en stor glæde i dag, siger han til tv3sport.dk.

Superligaen bliver i næste sæson udvidet fra 12 til 14 hold.

Kent Madsen mener, at Silkeborg godt kan måle sig med Lyngby og AC Horsens, der allerede var rykket op før søndagens kampe.

Men direktøren er alligevel klar over, at Silkeborg skal forstærke sig til den kommende sæson.

- Vores trup er blevet smal - og i sidste del af sæsonen smallere, end vi har ønsket det. Sammy Skytte har været ude med en skade i et stykke tid, og Thorbjørn Holst meldte fra for halvanden måned siden.

- Der skal nye spillere ind, men vi håber, at vi kan holde på de spillere, vi har, og så styrke truppen med et par spillere udefra.

- Vi har ikke ret mange penge, vi har brugt dem alle sammen i denne sæson. Så vi er meget afhængige af at finde spillere, der er tilgængelige, og helst transferfrit, siger Kent Madsen til tv3sport.dk.

/ritzau/