Silkeborg-helt: Mål betyder meget i vores situation

Fodboldklubben Silkeborgs spillere oplevede noget, som de ikke har prøvet i lang tid, da de tirsdag sendte FC Sønderborg fra Danmarksserien ud af pokalturneringen, DBU Pokalen, i 2. runde.

Silkeborg, der blot har scoret tre gange i otte kampe i Superligaen, leverede et decideret målorgie i sejren på 7-0 på udebane.

De mange mål glæder Jeppe Illum, der førte an med et hattrick.

- Det var selvfølgelig en pligtsejr for os, en kamp vi skulle vinde, siger han til bold.dk.

- Men når det er sagt, er vi rigtig glade for at vinde. Vi spillede en fornuftig kamp, spillede vores eget spil og vandt komfortabelt.

- Det var fedt at se mine holdkammeraters reaktion, da vi scorede. Man kunne virkelig fornemme, at det var nogle mål, som betyder rigtig meget i vores situation, siger Jeppe Illum.

Silkeborg er det klart mindst scorende mandskab i Superligaen, hvor alle klubbens tre mål er blevet sat ind af Emil Scheel.

Tirsdag scorede han en enkelt gang, mens også indskiftede Nicolaj Agger med to mål og Morten Beck med et enkelt mål kom på scoringstavlen.

- Det var ikke alle mål, som var lige pæne, for eksempel var mit eget første mål et rigtigt kludemål. Men de mål har vi ikke fået scoret i denne sæson, så i øjeblikket er alle mål gode mål for vores vedkommende, siger Jeppe Illum.

/ritzau/

 

Dagens Gossip