Silkeborg IF køber Nicolaj Agger fra Vejle Boldklub

Oprykkerne hos Silkeborg IF er i gang med at opruste til den kommende superligasæson. Derfor har klubben hentet offensivspilleren Nicolaj Agger fra Vejle Boldklub på en treårig kontrakt.

Det oplyser de to fodboldklubber søndag.

- Jeg er meget glad for, at det er faldet på plads med Nicolaj Agger, siger SIFs sportschef Peder Knudsen, der ser spilleren som den angrebsforstærkning, SIF har søgt:

- Han er stadig en ung spiller, og samtidig har han værdifuld erfaring fra højeste niveau i blandt andet Brøndby og Djurgården.

- Han har nogle spillemæssige kompetencer, der supplerer den trup, vi i forvejen råder over. Så på mange parametre er det et godt match, fortsætter sportschefen.

Hos Vejle Boldklub, hvor Nicolaj Agger nåede at spille 60 kampe og score 19 mål, har man været yderst tilfreds med spillerens indsats og bidrag, men bemærker samtidig, at fodbold også er en forretning.

- Nicolaj Agger har et ønske om at spille i Superligaen, og det kombineret med, at han havde kontraktudløb næste sommer gør, at nu var et godt tidspunkt for en handel, hvis vi skulle have penge for ham inden kontraktudløb, siger sportschef i Vejle Boldklub Mads Bro Hansen.

Selv ser Nicolaj Agger skiftet som en spændende mulighed.

- Jeg har kunnet følge klubben tæt i den seneste sæson, og jeg har set, hvordan holdet har arbejdet hen imod målet om oprykning, siger Nicolaj Agger og tilføjer:

- SIF står for god fodbold og har en spændende filosofi, som holdet arbejder stenhårdt med. Det er ganske enkelt et spændende setup, som jeg glæder mig til at blive en del af, lyder det fra spilleren, der ser skiftet fra Vejle til SIF som et trin opad i karrieren.

Nicolaj Agger er noteret for i alt 20 landskampe på forskellige danske ungdomslandshold. I SIF-truppen får han trøjen med syvtallet på ryggen.

Silkeborg gør comeback i Superligaen den 20. juli, hvor man på hjemmebane tager i mod FC Københavns vicemestre.

/ritzau/

 

Dagens Gossip