Silkeborg-keeper: Skal have to sejre i sidste tre kampe

Der skal point på bordet i efterårets sidste kampe, hvis Silkeborg skal gøre sig nogen forhåbninger om at blive i Superligaen. Sådan lyder den klare besked fra holdets målmand Thomas Nørgaard:

- Det ser rigtig sort ud lige nu. Vi skal nok vinde to ud af de sidste tre, hvis vi skal give os selv en realistisk mulighed for at kunne gøre noget i foråret, siger Silkeborg-keeperen.

27-årige Thomas Nørgaard, der har vogtet buret i Silkeborgs seneste fire kampe, har stadig sine første Superliga-point til gode i denne sæson, efter han overtog startpladsen fra Kasper Jensen.

Ifølge cheftræner Jesper Sørensen kan man dog ikke stille det så sort-hvidt op:

- Hvad så, hvis vi henter seks point? Vi forholder os til det, som vi ved; at vi gør vores bedste. Så må vi se, hvad det kaster af sig, siger Silkeborg-træneren, hvis næste opgave bliver FC København i Parken.

Først venter der dog lige en landsholdspause, hvor Jesper Sørensen vil forsøge at forberede sine spillere bedst muligt til efterårets sidste kampe:

- Vi skal træne godt og se, om vi kan lægge på i forhold til det holdtaktiske, udtaler Silkeborg-træneren, der får angriberen Morten Beck tilbage fra en hjernerystelse.

Silkeborgs anfører, Frank Hansen, erkender, at de mange nederlag tærer på moralen, men slår samtidig fast, at han selv og holdkammeraterne ikke giver op:

- Det er ikke sjovt, når nederlagene sådan hober sig op. Det rykker dog ikke på vores grundindstilling som professionelle fodboldspillere.

- Vi bliver ved og kæmper en vis legemsdel ud af bukserne. Det er klubbens eksistens, der er på spil. Vi tror på det hver gang, hvilket er det mindste, vi kan gøre, siger Frank Hansen.

Ud over FC København skal Silkeborg også besøge Brøndby, inden efteråret er omme. Mellem de to kampe får Jesper Sørensens tropper besøg af OB i en rigtig bundgyser.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip