Silkeborg-lejr: Vi blev snydt for straffespark

Silkeborg-lejren følte sig mandag aften snydt for et straffespark i udekampen mod Esbjerg på Blue Water Arena, der sluttede 0-0

Silkeborgs unge offensivspiller Jeppe Illum var involveret i en situation med en Esbjerg-forsvarer.

- Der var klokkeklart straffespark. Den skulle bare have været dømt, da Esbjerg-forsvareren hev mig omkuld, siger Jeppe Illum.

Ud over det manglende straffespark var Silkeborg-spilleren meget tilfreds med kampen og er fortrøstningsfuld med henblik på de kommende kampe.

- Det blev en kamp med mange omstillinger, men vi kom frem til de chancer, der burde have givet os et mål. Men alt i alt havde vi stor ære af kampen.

- Vi var det mest scorende hold i 1. division sidste år, så vi ved, vi kan score mål, og de skal nok komme i de næste kampe, siger Jeppe Illum.

Silkeborg-træner Jesper Sørensen var nogenlunde tilfreds med pointdelingen.

- Jeg var tilfreds med indsatsen og spillernes fysiske og mentale indsats, siger Jesper Sørensen, der bakker Jeppe Illum op omkring situationen med det manglende straffespark.

- Der var en detalje i kampen, der kunne have givet os tre point, men vi blev snydt for straffesparket, siger Jesper Sørensen.

Silkeborgs næste opgave i Superligaen er en udekamp i Slagelse mod FC Vestsjælland.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip