Silkeborg-målscorer: Det er en kæmpe forløsning

Silkeborg fik i dag holdets første sejr i sæsonen, da man slog topholdet fra Randers i Superligaens 19. spillerunde. Silkeborg var ellers på hælene i første del af kampen, men efter en chokscoring af Nicolaj Agger fik ligaens bundprop tro på tingene

- Det er en kæmpe forløsning for os. Indrømmet, vi har heldet og marginalerne på vores side i første halvleg, men det er altafgørende, at vi ikke kommer bagud, siger målscorer for Silkeborg, Daniel A. Pedersen.

I sidste weekend led Silkeborg et svigende nederlag på 1-3 til Esbjerg, hvor man i perioder blev spillet ud af banen.

- Vi har en professionel trup, hvor vi bevarer troen på hinanden og lysten til at arbejde for hinanden. Jeg synes, at det er kendetegnende for truppen, at vi ikke bare lægger os ned, siger Daniel Pedersen.

Den første halve time lignede ellers en gentagelse af sidste uges kamp, da Silkeborg blev presset helt i bund. Alligevel lykkedes det at få vendt kampen.

- Spillerne viser en stor grad af mod i dag. Jeg tror, at de fleste ville grave sig ned, hvis de stod med en kamp som den mod Esbjerg i bagagen, og så skulle forsøge at få noget med her fra Randers, siger Silkeborg-træner Kim Poulsen.

- Men spillerne kæmper for det, og det bliver de belønnet for, siger han.

Næste modstander hedder oprykkerne fra Hobro, og Kim Poulsen vil have fuldt fokus fremad.

- Jeg tror, at mine spillere i morgen kommer med stor energi til træning. Sejren i dag var den belønning, de har trængt til, og nu sætter vi fokus på de kommende udfordringer.

Det er altså næste søndag den 8. marts, at Silkeborg hjemme skal forsøge at tage sæsonens anden sejr mod gæsterne fra Hobro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip