Silkeborg satser endnu hårdere på egne talenter

Oprykkerne fra Silkeborg var den superligaklub, som var mindst aktiv i sommerens transfervindue. Kun angriberen Nicolaj Agger blev hentet til klubben fra Vejle.

Det bliver klubbens egne talenter, der skal satses på i fremtiden, da der ikke er økonomi til at købe dyre stjerner til holdet.

I de kommende år bliver en af Silkeborgs største udfordringer at integrere ungdomsholdenes mange talenter på førsteholdet. For at intensivere det arbejde opruster klubben på talentfronten.

I første omgang styrker Silkeborg den ledelsesmæssige håndtering af overgangen fra talent til profil ved at gøre talentchef Jesper Stüker til medlem af det udvalg i den professionelle afdeling, der træffer de sportslige beslutninger, oplyser klubben.

Udvalget består i dag af sportschef Peder Knudsen, cheftræner Jesper Sørensen og direktionen ved økonomidirektør Claus Christensen og direktør Kent Madsen.

- Det netop afsluttede transfervindue er jo et godt eksempel på, at vores primære kilde til forstærkning skal komme fra vores egen talentsektor.

- Her bliver det en nøgleindsats at integrere talenterne i vores førsteholdstrup, og derfor opruster vi den ledelsesmæssige indsats, siger Peder Knudsen til klubbens hjemmeside.

- Vi har valgt at satse mange ressourcer på talentudvikling, og det ser vi resultatet af nu. Nu giver vi det et ekstra hak opad i håb om at se endnu flere talenter, vi selv har udviklet, folde sig ud på vores førstehold, fortæller sportschefen.

Den organisatoriske ændring er blot første skridt i en øget indsats, der på sigt også vil omfatte tilførsel af flere ledelsesmæssige ressourcer til talentafdelingen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip