Silkeborg-træner savner skarphed på sit hold

I søndagens tidlige superligakamp formåede Silkeborg ikke at forsvare en føring hjemme mod FC Nordsjælland, der kort før tid sikrede sig sejren med scoringen til 2-1.

Hjemmeholdet kom ellers foran allerede efter tre minutter, men to FCN-scoringer i hver halvdel af 2. halvleg sendte i sidste ende de tre point til FC Nordsjællands. Kampen igennem havde Silkeborg ellers flere chancer for flere mål, men fik aldrig puttet bolden ind.

Efter kampen var Silkeborg-træner Jesper Sørensen ærgerlig over de fejl, som han mente, holdet lavede i begge ender af banen:

- Vi løber i offside på nogle gode muligheder, der kunne have givet friløbere. Derudover laver vi nogle store fejl, der gør, at de kan score, og så kan vi ikke selv få puttet den ind, siger Jesper Sørensen.

En Silkeborg-spiller, der har fået bolden i nettet, er Emil Scheel, som scorede direkte på frispark i kampen mod FC Nordsjælland. Midtbanespilleren er indtil videre eneste Silkeborg-målscorer i sæsonen, efter han tegnede sig for begge scoringer i sidste rundes 2-2-kamp mod AaB.

Emil Scheel var glad for sin flotte scoring, men trods alt skuffet efter søndagens nederlag til FCN.

- Der er mange ting, vi skal arbejde med. Personligt er det rart at få scoret, men når vi taber, bliver det jo med lidt malurt i bægeret, lyder det fra Emil Scheel, der fortsat holder humøret oppe:

- Vi er ikke ret langt inde i sæsonen, så vi giver ikke op. Det er trods alt det fedeste arbejde, man kan have, så hvis man ikke kan holde gejsten oppe, så skal man finde noget andet at lave, siger den 24-årige midtbanedynamo.

Næste opgave for Emil Scheel og resten af Silkeborg-holdet bliver på fredag, hvor oprykkerne gæster Randers FC.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip