Silkeborg-træner ser gode slutspilschancer trods nedtur

Skrevet af admin

26/03/2016

Mest læste i dag

Efter 21-25-nederlaget til Viborg lørdag eftermiddag er Silkeborg-Voel afhængig af hjælp, hvis holdet skal snuppe en overraskende slutspilsplads i kvindernes håndboldliga.

Silkeborg-Voel er før sidste spillerunde på onsdag et point efter Nykøbing Falster, der ligger på den sjetteplads, der udløser slutspilsbilletten, og derfor håber silkeborgenserne på, at Nykøbing Falster snubler på udebane mod Tvis Holstebro.

- Jeg synes, chancerne er gode, siger Silkeborg-Voels træner, Jakob Andreasen.

Han hæfter sig ved, at Tvis Holstebro har noget på spil, selv om holdet er nummer tre og for længst har sikret sig en plads i slutspillet.

Hvis Tvis Holstebro forsvarer tredjepladsen, kan holdet selv udpege sin modstander til kampen om en plads i semifinalen.

- De vil formentlig flå deres arme og ben af for at få lov til at møde os i slutspillet.

- Hvis ikke de vinder over Nykøbing Falster, bliver de overhalet af Viborg og kan så ikke længere selv vælge, så der er mange ting, der peger på, at hvis vi selv gør vores arbejde, så kommer vi i slutspillet, siger Jakob Andreasen.

I sidste spillerunde skal Silkeborg-Voel møde SK Aarhus på udebane, og hvis holdet skal hente en sejr i den kamp, kommer det formentlig til at kræve en noget bedre præstation end i lørdagens møde med Viborg.

- Vi spillede som et nyoprykket ligahold, som ikke kom ud over stepperne. Vi kom ikke ind i de dueller, vi skulle. Det var galt over hele banen, men især vores angrebsspil var ikke tilfredsstillende, konstaterer Jakob Andreasen.

Silkeborg-Voel har for længe siden opfyldt målsætningen om at slippe fri af nedrykningskampen, så en plads i slutspillet er blot glasur på lagkagen.

Men spillerne så alligevel ud til at være påvirkede af kampens betydning, bemærkede træneren.

- Præstationen kan skyldes presset eller spillernes ambitionsniveau. De vil det så gerne. Nu har vi længe ligget omkring slutspilspladserne, og spillerne ved, at det vil være en fuldstændig vanvittig præstation, hvis vi kommer med, siger Jakob Andreasen.

I onsdagens sidste spillerunde afvikles alle kampe samtidig. De begynder klokken 19.30.

/ritzau/