Silkeborg-træner tror på hurtig oprykning

Hvis cifre kan lyve, så gjorde de det i kampen mellem Silkeborg og AaB. 1-2 tabte Silkeborg, men det kunne nemt være blevet et større nederlag.

Alligevel er træner Kim Poulsen optimist i forhold til at vende hurtigt tilbage til Alka Superligaen med sin trup.

- Et er, at vi har ambitioner om, at vi vil tilbage i Superligaen allerede efter næste sæson, og det har vi. Noget andet er, at jeg synes, vi har noget at have dem i. Jeg kan godt se tegningen til et rigtig godt hold, siger Kim Poulsen.

- Vi supplerer truppen, og vi har som udgangspunkt samlet en trup, vi synes er god. Vi tror på den her trup, og vi skal ikke ud og sælge flere. Så skal buddene være gode, siger cheftræneren.

Martin Thomsen er hentet i Hobro til den kommende sæson, og offensiven er yderligere suppleret med Marcus Solberg og Andreas Albers.

Kim Poulsen indrømmer dog gerne, at sæsonen i Superligaen har været hård.

- Det har været en sæson, der har slidt på alle. Den har slidt på fansenes tålmodighed, og den slider på sponsorerne, siger han.

16 kampe uden sejr på hjemmebane er hårdt, og træneren mener også, at der mentalt kan være sket noget med spillerne.

- Det ærgrer trænerstaben, ledelsen, spillerne og bestyrelsen. Der er ikke noget, vi hellere ville, end at det her havde været et fort, og det har det ikke været. Når vi kommer tidligt bagud, kan man også godt mærke det på spillerne, siger træneren.

/ritzau/

.

Dagens Gossip