Silkeborg-træner: Vi er stærke nok til Superligaen

Skrevet af admin

|

15/07/2014

Dagens topnyheder

Efter en enkelt sæson i Danmarks næstbedste række er Silkeborg tilbage i Superligaen, hvor de danske topklubber venter.

Silkeborg har ikke fortaget store ændringer i truppen efter oprykningen, men alligevel tror holdets træner Jesper Sørensen, at mandskabet er stærkt nok til at begå sig i den bedste fodboldrække i Danmark.

- Vi har kvalificeret os til at spille i Superligaen, så det er vi jo stærke nok til. Hvilken ende, vi kommer til at spille i, må vi så se, siger han.

- Vi vil nok ikke kunne spille op med de stærkeste hold fra start, men det vil vi tage hen over sæsonen.

Silkeborg rykkede senest op i Superligaen i 2009 og havde derefter nogle fine sæsoner i ligaen, inden klubben måtte en tur ned og vende i den næstbedste række sidste sommer.

Jesper Sørensen er klar over, at der skal hårdt arbejde til, for at holdet kan forblive i Superligaen efter næste sæson.

- Det er klart, at der er nogle, der står bedre end os. De har nogle andre økonomiske muligheder at gøre godt med i forhold til os, men det vil vi udligne ved at gøre vores bedste hver dag, lyder det.

Silkeborg har oprustet med en enkelt spiller, offensivspilleren Nicolaj Agger, som klubben har store forventninger til.

- Vi har hentet Nicolaj Agger ind som en spiller, vi tænker kan forbedre vores hold og vores trup. Det er en spiller, vi tror på, siger Jesper Sørensen.

- Om der skal flere ind i truppen, må vi se. Vi forsøger i hvert fald at få den størst mulige kvalitet i vores trup, i forhold til hvilke ressourcer vi har at gøre med. Men nu skal vi snart i gang, og jeg tror ikke, der kommer store ændringer inden, siger han.

Silkeborg spiller søndag klokken 17 premierekamp mod sidste sæsons sølvvinder, FC København.

/ritzau/