Silkeborg-træner: Vi mangler mod og kvalitet

Skrevet af admin

25/04/2015

Mest læste i dag

Bundproppen i Alka Superligaen, Silkeborg, tabte lørdag 0-1 ude mod FC Nordsjælland. Nederlaget var Silkeborgs tredje på stribe, men træner Kim Poulsen ærgrede sig efterfølgende mere over spillet end over nederlaget.

- Vi var lidt ramt mandskabsmæssigt op til kampen og fik hurtigt rutinerede Thorbjørn Holst Rasmussen skadet. Men når det er sagt, så vidste vi, at en af nøglerne til succes her var, at vi skulle have modet til at spille vores spil, siger Poulsen.

- I første halvleg havde vi for lidt mod, og vi manglede kvalitet i vores pasningsspil. Vi tabte bolden uprovokeret, og det betød, at vi kom til at stå lidt for langt tilbage på banen.

Poulsen snakkede i pausen med sine spillere om, at der skulle vises mod i anden halvleg, og træneren så da også bedring i spillet.

- Vi kom bedre med og viste mere mod. Men stadigvæk var pasningskvaliteten ikke høj nok, og derfor kom vi kun frem til halve chancer, siger træneren.

Angriberen Morten Beck Andersen ærgrer sig over, at Silkeborg var for passive og dermed gjorde FC Nordsjælland bedre.

- Vi forsøgte at holde en taktik, vi havde lagt, men det lykkedes ikke ret godt. Vi holdt måske strategien, men blev for passive, og dermed gjorde vi FC Nordsjælland gode, siger Beck Andersen.

- Der var masser af plads at spille på, men vi var bare ikke dygtige nok. Vi må se frem mod næste kamp og erkende, at vi skal skabe flere chancer, vi skal være bedre til at holde fast i bolden, og så skal vi vise større mod.

- Jeg synes også, at vi manglede viljen til at hjælpe hinanden og til at løbe for hinanden. Jeg siger ikke, at vi ikke vil, for det vil vi, og indstillingen er også i orden. Men vi fik bare ikke brugt energien rigtigt, siger angriberen.

/ritzau/