Silkeborg-træner vil glemme sæsonen hurtigt

Efter en svær sæson i Alka Superligaen ryger oprykkerne fra Silkeborg tilbage i 1. division.

Det sidste opgør i denne sæson i Superligaen blev søndag tabt 1-3 til FC Vestsjælland, som også rykker ned, og nu er det tid til at se fremad, understreger Silkeborgs træner Kim Poulsen.

- Jeg kunne mærke på spillerne, at de er mentalt slidte efter en hård sæson. Nu skal spillerne lukke denne bog og ikke bare sætte den på reolen, men smide den på bålet.

- Nu får vi en ferie, som er mentalt vigtig. Når vi så mødes efter ferien, vil jeg kunne se på spillerne, at de er friske og klar til en ny sæson, siger Poulsen.

Anfører Frank Hansen glæder sig trods alt over, at Silkeborg satser på en hurtig tilbagevenden til den bedste række

- Det er dejligt, at klubben har meldt ambitiøst ud. Vi vil gerne tilbage i Superligaen med det samme og spille på de her stadions mod nogle gode hold. Det er det, der er sjovt ved at spille fodbold, og det vil vi selvfølgelig gøre alt for at komme til igen, siger han.

Silkeborg er udpeget som værende blandt favoritterne til at rykke op i Superligaen igen, og det tror træner Kim Poulsen er realistisk.

- Det er enhver spiller og træners mareridt at rykke ud, men jeg synes, vi står med en trup, hvor vi har et spændende mix af unge spillere og rutinerede spillere, så vi har ikke behov for den store udskiftning.

- Vi har allerede hentet et par spillere i Martin Thomsen og Andreas Albers, som vi tror på, kan løfte vores spil. Spillerne skal have renset hovedet og vende tilbage efter ferien med ny energi.

Frank Hansen tror også på, at Silkeborg kan blande sig i oprykningskampen.

- Jeg synes, det ser fornuftigt ud med næste sæson. Vi har en fin stamme af spillere, som har prøvet lidt af hvert, og tilsat nogle unge spillere, som har fået rutine fra Superligaen dette forår, så ser det lovende ud.

Silkeborg sluttede sæsonen i Superligaen med 14 point i 33 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip