Silkeborg-træner: Vores dårligste præstation indtil nu

Silkeborg IF tabte søndag klart med 0-2 på udebane til FC Vestsjælland, og gæsternes træner Jesper Sørensen kalder det for sæsonens dårligste præstation.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, vi ikke præsterede bedre, både individuelt og som hold. Jeg håber ikke, at det var en retvisende præstation for, hvordan vi kommer til at spille fremadrettet. Vores dårligste præstation indtil videre, siger Jesper Sørensen.

Silkeborg måtte for femte kamp i træk gå fra banen uden at have scoret, og Jesper Sørensen mener ikke, at forbandelsen var tilnærmelsesvis tæt på at blive brudt i dagens kamp.

- I dag havde vi ikke engang mulighederne, så det er klart, at det ikke lå lige for, at det var i dag, vi skulle score målene.

- Det er irriterende, og det bliver et selvforstærkende fænomen, når vi bliver konfronteret med det hele tiden, for vi ved det jo også godt selv.

- Det er ingen hemmelighed, at vi ikke har scoret i fem kampe i træk, og det er heller ingen hemmelighed, at det er unormalt. Så det er klart, at fokus vil være på det, siger Sørensen.

Silkeborg-træneren bakkes op af sin anfører, Frank Hansen, som erkender, at Silkeborg var overmatchet.

- Vi ramte ikke et acceptabelt niveau i dag, hverken løbemæssigt eller med bolden. Særligt i spillet med bolden var vi langt væk fra det niveau, der skal til for bare at få et enkelt point. Det var spild af tid at køre herover.

- Intensiteten var vel okay, men vi hang på alle parametre i dag, så det er svært at sige, hvad der gjorde udslaget. Jeg føler, det var en blanding af det hele, siger Frank Hansen.

Silkeborg ligger efter dagens nederlag sidst i Superligaen med to point for fem kampe.

/ritzau/