Silkeborg-Voels træner øjner slutspil efter vilde sejre

Lørdag eftermiddag spiller Silkeborg-Voel KFUM en kamp, der kan blive meget vigtig for holdets chancer for at nå slutspillet i Primo Tours Ligaen.

Håndboldklubbens cheftræner, Jakob Andreasen, havde ikke ligefrem forventet det scenarie før kampen mod Randers HK, der med 16 point for 14 kampe i øjeblikket besætter sjettepladsen, som udløser en plads i slutspillet.

Overraskende hjemmesejre over rækkens nummer et og to, FCM Håndbold og Team Esbjerg, har imidlertid sendt Silkeborg-Voel op som nummer syv med 15 point.

- Med de to sejre, vi har fået, har vi skabt en god ro i truppen, og jeg synes, at der er en god balance lige nu, siger han til Silkeborg-Voels hjemmeside.

- Vi har spillet godt på det seneste og fået to sejre, som vi ikke umiddelbart havde regnet med. Nedrykningskampene er for en stund skudt i baggrunden, og med ikke så mange kampe igen er slutspillet bestemt ikke umuligt, siger træneren.

Silkeborg-Voel vandt først 28-27 hjemme over indtil da ubesejrede Team Esbjerg, og dernæst blev det til en overbevisende 27-21-sejr hjemme over FCM Håndbolds regerende mestre.

- Vi har helt sikkert fået banket noget selvtillid ind i truppen, og tingene bliver alt andet lige nemmere, når man vinder kampe.

- Det gør det bestemt ikke dårligere, at det var de danske mestre, vi vandt over, men vi ved godt, at det hurtigt kan gå den anden vej, så vi går ydmygt ind til kampen med troen på, at vi har en fair chance for sejr, siger Jakob Andreasen.

Lørdagens kamp i Randers begynder klokken 14.

/ritzau/

 

Dagens Gossip