Simon Cowell i chok: Indbrud mens familien sov

X Factor-skaberen Simon Cowell - som også var med til at danne succesbandet One Direction - vågnede fredag op til noget af et chok. For mens musik- og tv-produceren, hans kæreste Laura Silverman og parrets lille søn Eric sov sødt, var der indbrud i deres hus i det vestlige London, skriver The Guardian.

Tyvene stak af med penge og smykker i de tidligere morgentimer.

- Politiet blev kaldt ud til en adresse fredag den 4. december omkring klokken 2.20 efter anmeldelser om et igangværende indbrud. Betjentene ankom til stedet, men de mistænkte havde på det tidspunkt forladt området, oplyser The Metropolitan Police ifølge The Guardian.

Det er ikke første gang X Factor-dommeren har haft indbrud. I 2012 blev den 56-årige musikproducer forstyrret af et højt brag ude fra badeværelset, mens han sad og så fjernsyn. Det vidste sig, at Simon Cowells stalker, Leanne Zaloumis, havde kastet en mursten gennem ruden og var brudt ind i hjemmet. Hun blev fundet i stjernens walk-in skab.

- Hun var brudt ind gennem vinduet, og det er ikke til at sige, hvor længe hun havde været der, eller hvad hun lavede der, sagde Simon Cowells repræsentant dengang ifølge E! News.

Simon Cowell vender snart tilbage til tv-skærmen i den 11. udgave af talentshowet "America's Got Talent" samt den sidste sæson af sangprogrammet "American Idol".

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip