Simon Kjær er på vagt over for stærk fransk offensiv

Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Anthony Martial og Alexandre Lacazette. Uanset hvem Frankrig vælger at stille med i offensiven mod Danmark søndag aften, er der tale om en spiller på absolut højeste niveau i en af Europas største klubber.

Forsvarsspilleren Simon Kjær er da også opmærksom på, at han kommer til at stå over for en stærk modstander, selv om det er skridtet ned i forhold til Cristiano Ronaldo, som Kjær torsdag havde fuldstændig styr på.

- Det nytter ikke at have fokus på en enkelt spiller. Hvis Karim Benzema (Real Madrid-angriber, red.) havde været med, så havde han haft en stor betydning for deres offensiv, men uanset hvem, der erstatter ham, er det en angriber af en meget høj kaliber, så der bliver noget at se til.

- De kan alle sammen noget. De har så mange facetter i spillet, og det er klassespillere. Det er ikke bare en enkelt, man skal holde øje med, så det er et fantastisk godt hold, siger Simon Kjær.

Forsvarsspilleren spillede hele kampen i marts, da Frankrig vandt med 2-0 over Danmark. Dengang havde Danmark store problemer i første halvleg, hvor Olivier Giroud og Alexandre Lacazette scorede Frankrigs to mål.

Ud fra de erfaringer har Simon Kjær også et bud på, hvordan man stopper den potente franske offensiv.

- Vi får styr på dem ved at stå kompakt. Der er jo ingen tvivl om, at vi skal ramme en rigtig god dag, mens de rammer en normal dag, før vi har en chance.

- Hvis de rammer en topdag, så ryger vi i problemer, men det skal vi selvfølgelig sørge for, at de ikke gør, siger Simon Kjær.

Kampen mellem Danmark og Frankrig begynder søndag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip