Simon Kjær gør comeback med selvmål i tyrkisk storkamp

27/09/2015

Fodboldlandsholdets stopper Simon Kjær er tilbage på banen efter at have overvundet den skade, der tvang ham ud af EM-kvalifikationskampen mod Armenien tidligere på måneden.

Men Kjærs comeback for Fenerbahce gik ikke helt efter planen: Ikke nok med, at Fenerbahce på udebane tabte storkampen mod lokalrivalen Besiktas med 2-3, danskeren blev også noteret for et selvmål undervejs.

Målet faldt efter 20 minutters spil, da Kjær fik hovedet på et Besiktas-frispark og ufrivilligt snittede bolden ind bag sin egen målmand, Volkan Demirel.

Bare fire minutter senere gik det helt galt for Fenerbahce, da Besiktas' tyske bomber Mario Gómez øgede til 2-0.

Kjær og holdkammeraterne kom dog godt igen. Kort efter fik holdet reduceret til 1-2, da en Besiktas-spiller sendte bolden i eget net. Og efter pausen lykkedes det indskiftede Robin van Persie at udligne til 2-2.

Men det hårde slid var forgæves. 16 minutter før tid scorede Mario Gómez på ny, og dermed endte Simon Kjærs comeback med et 2-3-nederlag.

Resultatet betyder, at Besiktas overtager førstepladsen i den tyrkiske liga og skubber Fenerbahce ned som nummer to.

Begge klubber er noteret for 13 point efter seks kampe.