Simon Kristiansen gør comeback på landsholdet

16 af de 18 spillere, der vandt EM-sølv i Herning i januar måned er med i den trup, som håndboldlandstræner Ulrik Wilbek har udtaget til Golden League-stævnet på hjemmebane i næste måned.

Rasmus Lauge og Thomas Mogensen har meldt afbud. Den ene er skadet, og den anden overvejer sin landsholdsfremtid, men så er der til gengæld blevet plads til højrebacken Simon Kristiansen.

Han har tidligere spillet for KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg, men er lige nu på kontrakt hos Sønderjyske, der sluttede som nummer fem i grundspillet.

- Simon har gjort det ualmindeligt godt for Sønderjyske, så jeg synes, at det er oplagt at tage ham med, siger landstræner Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse.

Der er tale om et comeback for 30-årige Kristiansen, der har spillet 12 landskampe og senest var med på holdet i januar 2011.

Golden League-stævnet er det tredje i sæsonen. Efter besøg i Norge og Frankrig er det nu blevet Danmarks tur til at agere vært.

Det sker torsdag 3. april mod Slovenien i Horsens, og den kamp efterfølges af et opgør mod Norge i Aalborg, afsluttende med EM-revanchen mod Frankrig i Aarhus søndag 6. april.

/ritzau/

 

Dagens Gossip