Simone har smidt 92 kilo: Se den vilde forvandling

Ane Sørensen

425 uger siden

|

23/05/2016

Dagens topnyheder

For knap to år siden tog Simone Anderson en beslutning, der kom til at ændre hendes liv fuldstændig. Hun var nemlig fast besluttet på, at hun ville tabe sig rigtig meget.

Den 29. oktober 2014 fik den nu 25-årige kvinde fra New Zealand derfor en såkaldt ‘Gastric Sleeve’-operation, der gjorde hendes mavesæk mindre.

Læs mere: Se Simones modige svar, da hun blev anklaget for at snyde med vægttabsbilleder

Siden har den unge frisør smidt i alt 92 kilo i løbet af knap ét år. De mange kilo, der røg af, efterlod en masse overskydende hud på Simones unge krop. I slutningen af år 2015 besluttede hun sig for at få opereret huden væk.

 

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

Apr 6, 2016 at 12:56pm PDT

Det skriver Daily Mail.

Læs mere: Simone blev anklaget for at snyde med sit vægttab - nu tager hun skridtet videre

Nu viser Simone sin utrolige forvandling frem med billeder på det sociale medie Instagram.

- Menneskekroppen er utrolig - det er helt sikkert. De steder, den har ført mig, de kæmpe ændringer, den har været vidne til, og hvor meget, den bliver ved med at ændre sig, det er for vildt, skriver Simone Anderson til et af sine billeder.

 

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

May 9, 2016 at 3:28pm PDT

I sin kamp mod de mange kilo har Simone Anderson fået mere end 136.000 følgere på Instagram, hvor hun deler gode råd og lader de mange nysgerrige følge med i sin utrolige udvikling.

Simone Anderson har forklaret, at hendes vægttab ikke bare har været drevet af et ønske om at se bedre ud, men også af et ønske om, at hun gerne ville føle sig bedre tilpas. 

 

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

May 5, 2016 at 2:10am PDT

Det ønskede bundede blandt andet i, at helt almindelige hverdagsting, som for eksempel at få ud skraldet, var blevet hårde for hende. Simone Anderson vejede 169 kilo før, hun startede det vilde vægttab.

Den viljestærke unge kvinde har fortalt, at hun blandt andet har tabt de mange kilo ved at stoppe med at spise forarbejdede fødevarer og spise mindre portioner generelt.

 

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

May 2, 2016 at 1:23pm PDT

Simone Anderson er tidligere blevet beskyldt for at have forfalsket sine før- og efterbilleder af vægttabet. Det fik hende til at svare de onde tunger igen med et billede, hvor hun viste sin overskydende hud frem.

Det var en konsekvens af det voldsomme vægttab, som Simone altså valgte at få fjernet efterfølgende.

 

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

Jul 12, 2015 at 4:54pm PDT

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: