Simpson gifter sig med kendissøn

Ashlee Simpson og Evan Ross er nu officielt ægtefolk.

De to kendisser svor nemlig evigt troskab ved en ekstravagant ceremoni søndag eftermiddag, der blev holdt i Greenwich, Connecticut, hvor brudgommens mor, Diana Ross, har en overdådig ejendom.

29-årige Ashlee Simpson blev fulgt hen til brudgommen af sin fem-årige søn Bronx Mowgli, som hun har sammen med musikeren Pete Wentz fra bandet "Fall Out Boy", skriver E! Online.

Simpson og Ross bekræftede officielt forholdet i sommeren 2013, og i november var Ross ikke længere i tvivl om, at han havde mødt den eneste ene.

- Jeg er så forelsket i hende, og vi har gang i noget fantastisk. Vi inspirerer hinanden, sagde han dengang til The Mirror. 

En måned senere friede han til hende under en ferie på Hawaii, og nu er parret altså blevet gift ved en storslået ceremoni, hvor brudgommens mor, den vaskeægte soulpop-diva Diana Ross, sang klassikere som "Ain't No Mountain High Enough" og "Lovely Day". 

Ashlee Simpson, der er sangerinden Jessica Simpsons lillesøster, begyndte sin karriere ved at optræde i storesøsterens MTV-program "Newlyweds: Nick and Jessica", der handlede om Jessica Simpsons liv som nygift.

Senere fik hun sit eget program på kanalen, "The Ashlee Simpson Show", der handlede om indspilningen af hendes første album.

Newspaq

 

Dagens Gossip