The Simpsons laver afsnit sammen med Lego

Snart kommer verden til at se den populære animationsserie The Simpsons lavet ud af legoklodser.

Fjerde maj får den gule familie en makeover, når folkene bag serien går sammen med Lego og laver et afsnit kun med legoklodser.

Ifølge Fox Network kommer episoden til at hedder "Brick Like Me".

I afsnittet vågner familiens patriark, Homer Simpson, en dag op i Springfield, hvor alt og alle er bygget af legoklodser. Den gule familiefar skal så finde en vej ud af plastikklods-verdenen, hvis han ikke vil sidde fast i den for altid.

The Simpsons er skabt af Matt Groening og er den animationsserie, der har kørt længst tid over de amerikanske tv-skærme, og som er blevet en fast del af amerikansk popkultur.

September sidste år begyndte seriens sæson nummer 25, og Lego-afsnittet kommer til at være afsnit nummer 550.

Indtil videre har sæsonen budt på et specielt Halloween-afsnit instrueret af den mexicanske instruktør Guillermo Del Toro og en kommende episode vil være en krydsning med Futurama, som er en anden af Matt Groenings animerede serier.

Den gule familie er blevet fornyet til at køre endnu en sæson, hvor producerne har afsløret, at en karakter kommer til at dø.

Lego begyndte at producere plastiklegetøj tilbage i 1949 og er siden blevet verdenskendt.

Senest er Lego kommet på det store lærred med filmen "Lego Filmen - Et klodset eventyr", der er en animationsfilm produceret af Warner Brothers, hvor universet og figurerne er lavet ud af legoklodser.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip