Sinead O'Connor advarer Miley Cyrus om prostitution

03/10/2013 17:02

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

Sangerinden Sinead O'Connor var selv kendt for provokerende adfærd i hendes storhedstid i 90'erne. Men hvor Miley Cyrus klæder sig af og ryster røv, rev Sinead O'Connor et billede af paven i stykker for åben skærm.

Hun har nu skrevet et åbent brev til Miley Cyrus. Her fremgår det, at hun egentlig ikke ville blande sig. Men så fik hun at vide, at Cyrus ser op til hende, og at videoen Wrecking Ball er inspireret af Sinead O'Connors Nothing compares 2U. Siden er O'Connor blevet kimet ned af journalister, der beder om hendes kommentar.

Læs også: Med på numse-dillen: 73-årig kvinde twerker som Miley Cyrus

- Jeg er ekstremt bekymret for dig, da dem omkring dig har fået dig til at tro eller fremelsket din egen tro på, at det på nogen måde er sejt at være nøgen og slikke hammere i dine videoer, skriver Sinead O'Connor.

- Musikbranchen er skideligeglad med dig, og med alle os andre. De vil prostituere dig for alt, hvad du er værd, og snedigt få dig til at tro, at det var det, DU ville. Og når du ender i misbrugsafvænning, fordi du blev prostitueret, vil de solbade på deres yacht i Antigua, som de har købt ved at sælge din krop, og du vil føle dig meget alene, siger skriver Sinead O'Connor.

Læs også: Cher atter ude med riven efter Miley Cyrus

- Du har talent nok, så du behøver ikke lade musikbranchen gøre dig til en prostitueret. Du må heller ikke lade dem nare dig. Tro ikke et øjeblik, at du betyder en flyvende fis for dem. De er der for pengene. Vi andre er her for musikken. Sådan har det altid været, og sådan bliver det ved med at være.

Sinead O'Connor understreger, at Miley Cyrus har talent, og at hun ikke behøver at være nøgen for at slippe af med sin fortid som Disney-figuren Hannah Montana.

- Hun er forlængst væk nu. Ikke fordi du var nøgen, men fordi du laver gode plader, lyder det fra O'Connor.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se Miley Cyrus video Wrecking Ball her:

Wrecking Ball er inspireret af Sinead O'Connors Nothing compares 2U. Se den her: