Sir Alex' afløser: Mourinho, Moyes eller Laudrup

Christian Ribergaard

11 år siden

|

08/05/2013

Dagens topnyheder

Brugerne på thesun.co.uk er delt i to over hvem, der skal blive ny manager i Manchester United. Den nuværende Real Madrid-træner, Jose Mourinho, er i øjeblikket favorit til at snuppe det eftertragtede sæde som manager for Manchester United.

The Special One har indtil videre fået 40% af stemmerne, imens Everton’s manager, David Moyes er to’er med 33% af stemmerne.

Derfra er der et stykke ned til Borussia Dortmund træner, Jürgen Klopp, som indtil videre har skrabet 16% af stemmerne til sig. United-ikonet, Ryan Giggs, har overraskende fået hele 6% af stemmerne fra The Suns læsere.

Set med danske øjne, er The Suns afstemning skuffende. Michael Laudrup, det bedste danske bud på en manager i den traditionsrige klub, er ikke engang med på listen.

Anderledes positiv er bettingfirmaet Betsafes liste. Her er Michael Laudrup nr. 5 på listen, og giver pengene 45 gange igen, skulle Michael Laudrup blive ny træner for de røde djævle.

Betsafe har dog David Moyes som favorit. Han giver pengene 1.60 gange igen, mens Jose Mourinho og Jürgen Klopp giver henholdsvis 2.25 og 10.00.