Sisto efter 3-1: Superfedt at bidrage til sådan en sejr

Efter en skuffende efterårssæson hidtil var Pione Sisto FC Midtjyllands store offensive profil, da holdet vandt den svære udekamp i Europa League over Club Brugge med 3-1.

Sisto scorede til 1-0 kort efter pausen og var arkitekten bag mange af holdets angreb.

- Jeg ved ikke, om man kan tale om forløsning, men det var i hvert fald et stort skridt i den rigtige retning for mig.

- Det var superfedt at score og sindssygt at bidrage til sådan en sejr, siger Pione Sisto.

Allerede i første halvleg drev han i et par situationer gæk med de belgiske forsvarere. For første gang længe så han ud til at have overskud til at gøre det overrumplende.

Det har ellers haltet efter en skade i det meste af foråret og den megen virak i forbindelse med sommerens transfervindue, hvor Sisto blev rygtet til udlandet.

- Det gik fint i flere aktioner, og jeg fornemmede, hvor jeg kunne slå til. Jeg fik scoret et mål og lavede farlige ting på banens sidste tredjedel.

- Jeg har lært at tænke hurtigere i de her internationale kampe, hvor der hele tiden kan være to eller tre modstandere over mig. Det giver selvtillid, og der er noget at bygge videre på, siger Sisto.

Med sejren over Club Brugge har FCM seks point i gruppe D ligesom Napoli, mens Brugge og Legia Warszawa begge er uden point. Det ligner et midtjysk avancement til forårets 1/16-finaler.

- Vi er i en god position sammen med Napoli, som vi nu ikke nødvendigvis skal ud og slå i en af de næste kampe. Der er stadig et stykke vej, men det ser godt, og vi har vist, vi kan præstere bedre end Legia og Brugge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip