Sjællandsk trekantsdrama: Vred kone nummer 2 kidnapper mand

I fem år havde en 41-årig mand fra Stenløse formået at leve et liv med to intetanende koner i hver sin by, men i torsdags blev han taget i sin løgn. Det skriver Lokalavisen.dk.

Torsdag aften fik Nordsjællands Politi et opkald fra en bekymret kvinde i Stenløse, der meddelte, at hendes mand netop var blevet slæbt væk fra hjemmet af to tatoverede mænd.

Læs også: Fire knap så åbenlyse tegn på, at din mand er dig utro

Politiet rykkede ud og fik sporet mandens telefon til Frederikssund.  

- Betjentene på stedet havde et kendskab til manden, så de kunne hurtigt konkludere, at der ikke var tale om en bortførelse. Samtidig blev det slået fast, at manden fra Stenløse ikke var blevet slæbt væk af to mænd, men af en 33-årig kvinde fra Frederikssund og hendes kammerat. Det viste sig, at den 41-årige mand i fem år havde levet et dobbeltliv, hvor han både var gift med den 39-årige kvinde fra Stenløse og den 33-årige kvinde fra Frederikssund, siger efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi, Henrik Laugesen til lokalavisen.

Læs ogsåEkstrem utroskab afsløret: Han havde fire koner, syv forlovede og fem kærester

Kvinden fra Frederikssund havde netop opdaget sin mands dobbeltliv og havde en lille høne at plukke med ham, og derfor var hun dukket op med en ven for at konfrontere ham.

Efter konfrontationen fik den 41-årige mand det psykisk dårligt og måtte en tur på psykiatrisk skadestue i Ballerup.

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip