Skade kan udsætte Zlatans rekordforsøg

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic er allerede indehaver af flere rekorder, og onsdag kan han sætte sig på endnu en i svensk regi.

Han kan blive den mest scorende spiller på det svenske landshold nogen sinde. Siden debuten i 2001 har han scoret 48 mål i den svenske trøje, og det er bare et mål færre end Sven Rydell, der scorede 49 mål fra 1921 til 1932.

Med den scoringsfrekvens Zlatan Ibrahimovic står for, har han gode muligheder for at tangere og siden slå rekorden, når Sverige onsdag spiller testkamp på udebane mod Tyrkiet. Men en rygskade kan udsætte forsøget i denne omgang.

Den har han mærket til i en periode, men han har trænet og spillet videre, da hans klub Paris Saint-Germain ligger til at vinde det franske mesterskab og er så godt som klar til kvartfinalerne i Champions League.

Men i testkampen mod Tyrkiet er ingen vigtige point på spil, og derfor har Ibrahimovic ikke behov for at spille den. Mulighed for rekord eller ej.

- Det har været frem og tilbage med skaden i et stykke tid, og jeg har forsøgt at dosere træningen mellem kampene. Men det er svært, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge TT.

- Der kommer mange kampe fremover. Det er en vigtig periode for mig, og jeg vil ikke gå glip af nogle kampe (for Paris Saint-Germain, red). Ikke med den form jeg er i nu.

Onsdagens kamp mellem Tyrkiet og Sverige begynder kl. 19.30.

/ritzau/

 

Dagens Gossip