Skadefri Eriksen før lokalderby: Det er perfekt timing

Christian Eriksen var tilbage for Tottenham i Premier League søndag med succes, efter at den danske profil havde været ude i en måned med en knæskade.

Dermed er Eriksen klar, når sæsonens første derby i det nordlige London spilles mellem rivalerne Tottenham og Arsenal, der onsdag tørner sammen i tredje runde i den engelske Capital One Cup.

- Ja, det er perfekt timing. Det er en kamp, vi alle ønsker at vinde, og vi ønsker at fortsætte i alle de turneringer, vi deltager i. Vi vandt over dem sidste gang, vi mødte dem her (hjemmebane, red.), og jeg håber, vi kan gøre det igen, siger danskeren til Tottenhams hjemmeside.

Danskeren blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg mod Crystal Palace i weekenden, og han lignede ikke en mand, der har været væk fra holdet eller fodbold i en måned. Christian Eriksens første boldberøring var således et oplæg til kampens enlige scoring i Tottenhams 1-0-sejr.

- Jeg kender systemet og spillerne, og det har været nemt at komme tilbage. Jeg har en god følelse, og sådan vil det altid være, når jeg vender tilbage på den måde. Det var en vigtig sejr. Vi ville gerne vise, at vi er i en god periode, og vi ønskede at give vores fans en sejr. Det fortjener de, siger Eriksen som optakt til mødet med Arsenal.

Christian Eriksens skade holdt ham også ude af Danmarks to seneste EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien.

Danmark møder den 8. oktober Portugal i den sidste EM-kvalifikationskamp i Braga i Portugal.

/ritzau/

 

Dagens Gossip