Skadeplaget Real Madrid på autopilot dukker bundhold

Lørdag aften udstillede Real Madrid nok en gang, at der er en anselig niveauforskel på topholdene og bundholdene i den spanske liga.

Selv uden stjernespillere som Keylor Navas, Sergio Ramos, Gareth Bale, James Rodriguez og Karim Benzema havde madrilenerne ingen problemer med at nedlægge oprykkerne fra Las Palmas.

Kampen blev reelt afgjort hurtigt. Allerede efter et kvarter havde Isco og Cristiano Ronaldo gjort det til 2-0, og gæsterne havde mere end svært ved bare at sætte tre afleveringer sammen.

Midt i suveræniteten glemte Real Madrid-spillerne dog at dække op på et hjørnespark, og så kunne Hernan Santana reducerede til 1-2 efter 38 minutter.

Det var faktisk første gang i fem hjemmekampe i ligaen i denne sæson, hvor det lykkedes modstanderen at score på hovedstadsklubben.

Hvis nogen fik tanker om en potentiel overraskelse, blev de tanker slukket igen fem minutter efter, da Jesé Rodriguez rykkede ind fra venstre i feltet og lagde bolden ind i det lange hjørne til 3-1.

Ude på Real Madrid-bænken havde cheftræner Rafael Benítez også ro i sindet. Allerede i pausen tog han netop tilbagevendte Luka Modric ud for at spare ham.

I de sidste 45 minutter lignede det, at hjemmeholdets spillere mentalt allerede var fremme ved tirsdagens Champions League-brag mod Paris Saint-Germain.

Holdet gjorde absolut ikke mere end nødvendigt for at køre sejren hjem, og det var rigeligt.

En tam anden halvleg sluttede uden scoringer, og Real Madrid topper dermed fortsat Primera Division.

Holdet har 24 point for ti kampe. FC Barcelona kan nå på samme pointantal senere lørdag, men Real Madrid har en klart bedre målscore.

/ritzau/

 

Dagens Gossip